workshops

De theatercursussen in het najaar van 2020 en najaar van 2021 zijn voor zowel beginners als gevorderden. Geef je hier op voor het najaar! We starten in oktober. Er zijn nog een paar plaatsen. We repeteren elke vrijdag van 19:30 tot 21:30 in Zimihc Wittevrouwen, Bouwstraat 55 Utrecht. Uiteraard volgen we de rivm richtlijnen. Kosten cursus: 126€ voor 9 avonden. 

Hou de website in de gaten! 

We gaan beginnen met de basis; improviseren, bewustzijn van de ruimte en de ander, spelen naar publiek. Daarna experimenteren we vanuit verschillende invalshoeken: impro, personages vanuit beweging, status, ensemble, subtiel spel, bewegingstheater op muziek, objecten, absurdisme. Ik besteed veel aandacht aan het lichaam; de ‘présence’, groepsdynamiek op de vloer, luisteren naar elkaar en je eigen impulsen. We gaan zowel met als zonder tekst improviseren. 

Door zowel helemaal los te gaan in fysiek absurd spel aan de ene kant en heel klein, ‘intiem’ spel aan de andere kant gaan we ervaren wat voor ons werkt. Loskomen van je hoofd werkt voor iedereen anders.

De eerste keer gaan we samen overleggen hoe we de rivm richtlijnen zo kunnen hanteren dat iedereen zich er senang bij voelt.