aanbod workshops

  1. Workshops 2020/2021:
  • Theatercursus najaar 2020. Op 5 oktober van start gegaan met 9 deelnemers.
  • Theatercursus najaar 2021: op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30. Start: 6 september. Klik hier voor meer info.

Je kunt ook bij mij terecht voor een aanbod op maat. In deze Corona tijden is het natuurlijk een hele uitdaging, maar ik ga deze uitdaging graag aan! Zodat we plezier hebben maar ons ook veilig voelen.

Er zijn twee soorten aanbod:

  • Theaterworkshops

In deze workshops kan ik van alles aanbieden: van meer technische vaardigheden op theatergebied tot puur improviseren/bewegen/spelen/dansen voor het plezier. Bijvoorbeeld voor een theaterschool of teambuildingsdag.

  • Workshops voor beleving en verdieping

In deze workshops is de inhoud belangrijk, de beleving en/of de expressie. Zowel voor scholen, kerken, bedrijven, conferenties. De focus kan liggen op een bepaald thema, op teambuilding of spirituele onderwerpen. In deze workshops kan ik theater gebruiken als middel maar ook beweging, dans en stem. 

De oefeningen kunnen je brengen van je hoofd naar je lijf en/of naar je hart. Het kan een hele persoonlijke workshop zijn of juist ook gericht op het delen en verbinden met anderen. Ik kan zowel werken met volwassenen, jongeren en kinderen. Ook heb ik workshops aangeboden voor ouder en kind samen.

Als wat jij zoekt niet helemaal in de bovenstaande beschrijving past, schroom niet me toch te contacten.