aanbod workshops

Je kunt bij mij terecht voor een aanbod op maat. In alle workshops vind ik plezier en veiligheid belangrijk.

Er zijn twee soorten aanbod:

  • Theaterworkshops

In deze workshops kan ik van alles aanbieden: van meer technische vaardigheden op theatergebied tot vrijer improviseren/bewegen/spelen/dansen. Bijvoorbeeld voor een theaterschool, een teambuildingsdag of een groep die lekker wil recreëren.

  • Workshops voor beleving en verdieping

In deze workshops is de inhoud belangrijk, de beleving en/of de expressie. Zowel voor scholen, bedrijven, kerken, conferenties. De focus kan liggen op een bepaald thema, op teambuilding of spirituele onderwerpen. In deze workshops kan ik theater gebruiken als middel maar ook beweging, dans en stem. 

De oefeningen kunnen je brengen van je hoofd naar je lijf en/of naar je hart. Het kan een hele persoonlijke workshop zijn of juist ook gericht op het delen en verbinden met anderen. Ik kan zowel werken met volwassenen, jongeren en kinderen. Ook heb ik workshops aangeboden voor ouder en kind samen.

Als wat jij zoekt niet helemaal in de bovenstaande beschrijving past, schroom niet me toch te contacten.